Irodánk: 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 10.

Tágas terekkel rendelkező Tükörhegy-i sorház ELADÓ

Ház
139.9 M Ft
145 m²
5 szoba
Tágas terekkel rendelkező Tükörhegy-i sorház ELADÓTágas terekkel rendelkező Tükörhegy-i sorház ELADÓ #1Tágas terekkel rendelkező Tükörhegy-i sorház ELADÓ #2Tágas terekkel rendelkező Tükörhegy-i sorház ELADÓ #3Tágas terekkel rendelkező Tükörhegy-i sorház ELADÓ #4Tágas terekkel rendelkező Tükörhegy-i sorház ELADÓ #5
 
Tágas terekkel rendelkező Tükörhegy-i sorház ELADÓ #1
Tágas terekkel rendelkező Tükörhegy-i sorház ELADÓ #2
Tágas terekkel rendelkező Tükörhegy-i sorház ELADÓ #3
Tágas terekkel rendelkező Tükörhegy-i sorház ELADÓ #4
Tágas terekkel rendelkező Tükörhegy-i sorház ELADÓ #5
Ingatlan
Ház
Alapterület
145 m²
Telek terület
300 m²
Szoba
5
Vételár
139.9 M Ft

Tágas terekkel rendelkező Tükörhegy-i sorház ELADÓ

Eladó Tükörhegyi Sorház – Tágas Otthon Tükörhegy Szívében

Keressük új tulajdonosát ennek a különleges Tükörhegyi sorháznak! Ez a gyönyörű otthon a környék egyik legkedveltebb részén helyezkedik el, és számos előnnyel rendelkezik, amelyekért érdemes elköteleződni!

Előnyök:

Tágas tér: Ez a sorház rengeteg szobát kínál, amelyeknek köszönhetően családjának vagy vendégeinek kényelmes elhelyezést biztosíthat. ( Nappali és 5 hálószoba található az ingatlanban. Ebből egy hálószoba a földszinten. Az emeleti 4 háló egyike jelenleg gardróbként van használva. Földszinten és emeleten is van vizes blokk, Az emeleten két teljes értékű fürdőszoba van. )
A házhoz tartozik egy nagyobb méretű, viszonylag magas garázs, és egy innen nyíló tároló is.

Kitűnő elhelyezkedés: Tükörhegyen belül található, egy olyan területen, amely békés és nyugodt, mégis könnyen elérhető a városközpont és az alapvető szolgáltatások szempontjából.
Gyönyörű kert: Az intim kert tökéletes hely a kikapcsolódásra, ahol a virágok és a növények szépsége veszi körül Önt.
Nagy terasz: A terasz ideális a baráti összejövetelekhez vagy a pihenéshez, ahol élvezheti a friss levegőt és a panorámás kilátást.

Az ingatlan korszerűsítésre szorul: Mivel a sorház 1998-ban épült, kisebb felújításra van szükség annak érdekében, hogy a mai modern igényeknek is megfeleljen.

Jogi helyzete: teljesen önálló helyrajzi számmal és házszámmal rendelkező ingatlan. Egy tulajdonossal , tehermentesen. (Haszonélvező az aláíráskor a haszonélvezeti jogáról lemond. )

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ez az otthon nagyon sokat nyújthat a megfelelő tulajdonosnak, és a kisebb felújítások által könnyedén átvarázsolható álommá. Tegyen most egy lépést, és váljon ennek a tükörhegyi otthonnak a büszke tulajdonosává!

ÉrtékesítésEladó
TelepülésTörökbálint - Tükörhegy
Ingatlan típusaSorház
Szobák száma5
Félszobák száma1
Ingatlan állapotaJó állapotú
FűtésGázkazán
Építés éve 1981-2000
Épület szintjei2
PinceNincs
TetőtérNem beépíthető
ParkolásÖnálló garázsban, amit az ár tartalmaz
KilátásPanorámás
Fürdő és WC Egyben és külön is
AkadálymentesítettNem
[@title]
Koszorúsné Sarlós Eszter
Ügyvezető
A Nest Agency Kft. ügyvezetője vagyok. Elsősorban Törökbálinton és Tükörhegyen szeretek dolgozni. Ismerem a környék összes eladó és kiadó... bővebben
Kérdése van? Hívjon most!
+36 30 914 3700 Várom megkeresését
sarlos.eszter@gmail.com