Irodánk: 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 10.

Dr. Hubay Krisztina

Dr. Hubay Krisztina

Ügyvéd

Amennyiben az Eladó és a Vevő megegyeztek az ingatlan vételárában, a további kérdések jogi tisztázásában, és az adásvételi szerződés elkészítésében nyújtanak segítséget ügyvédeink.

Ingatlan adásvételi szerződés esetén az ügyvéd feladata, hogy az Eladó és a Vevő közötti megegyezést, mindkét fél számára előnyös megállapodás kialakulását elősegítse.

Ennek megfelelően elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy megbízóink jogos érdekeit védő adásvételi szerződéstervezetet készítsünk elő, amelymindkét fél szempontjait magában foglalja.

Mind az Eladónak, mind pedig a Vevőnek jeleznie kell a kifogásolt pontokat és rendelkezéseket, melyet együttesen átbeszélünk, és a két fél megállapodásának megfelelően módosítunk.

A szerződéskötések során a lehető legszélesebb körben segítjük ügyfeleinket álláspontjuk kialakításában és az adásvétellel kapcsolatban felmerülő minden kérdés tisztázásában. A végső szót azonban mindig az ügyfélnek kell kimondania! Ideális esetben arra kérjük ügyfeleinket, hogy akkor üljünk le szerződést kötni, amikor minden lényeges feltételben megállapodtak egymással.

Jogi kérdések esetén forduljon bizalommal ügyvédünkhöz, segít Önnek!

Dr. Hubay Krisztina
Ügyvéd
Tel: + 36 30 942 8027
E-mail: hubayk@partner-deponia.hu