Irodánk: 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 10.

Raisz Mendy

Raisz Mendy

Független hitelezési szakértő

Raisz Mendy vagyok, a Benks Kft. független hitelezési szakértője. 
Főként Ingatlanirodák ügyfeleinek szakértői tevékenységét, ügyintézését végzem, illetve ajánlásra dolgozom eredményesen.
A mai világban az ingatlanok értékesítésének menedzselése, az ingatlanközvetítés elképzelhetetlen pénzügyi tanácsadói háttér nélkül.

A bankfiókban dolgozó ügyintézők csak a saját termékeiket ismertetik, konkurenciaelemzés nélkül. A teljes körű és minőségi kiszolgálás, a hitelfelvevők érdekeinek maximális képviselése csak akkor valósítható meg, ha a tanácsadó az ügyfél érdekében jár el. Önnek olyan független szakértőre van szüksége, aki az ügylet egyedi helyzete alapján a teljes piac kínálatából keresi meg a legjobb megoldást a hiteltermék, a banki márkanév érdekei nélkül.
Ha azt szeretnénk elérni, hogy az ügyfeleink biztonságosan, komfortosan érezzék magukat a hitelfelvétel alatt, a teljes folyamatot végig kell kísérnünk.

Ezért nyújtunk részükre teljes körű szolgáltatást, ráadásul nálunk mindez teljesen ingyenes!

Így dolgoznak a Benks tanácsadói:

A Benks Kft-n belül (www.benks.hu), több mint 15 hazai bank hivatalos partnereként célunk, hogy az ügyfeleink számára a legkedvezőbb hitelajánlatokat nyújtsuk.
Közel 10 éves hitelezési tapasztalatunk és a hazai nagybankokkal való napi kapcsolattartásunk eredményeképpen ügyfeleink olyan extra kedvezményeket is kapnak (BENKS EXTRÁK: pl. korlátlan számú ingyenes elő- és végtörlesztés, kezdeti költségek nagy részének átvállalása, 10 napos rugalmas törlesztési idő), melyet nem kap meg a bankfiókba betérő ügyfél.

Az ügylet során azt ajánlom fel, hogy az ajánlatok beszerzésén túl egészen folyósításig:•

  • segítek azok értelmezésében (apró betűs részek, buktatók, és mindaz, amit egy banki ügyintéző nem mond el)
  • beszerzem, küldöm, és előkészítem a kiválasztott bankhoz szükséges nyomtatványokat
  • segítek, a hitelkérelem tényleges benyújtásában
  • végigkísérem a teljes további folyamatot (azonnal továbbítok minden információt, így gyorsabban megtudhatják az értékbecslés eredményét, rögtön jelzik nekem, ha esetleg hiánypótlás szükséges, ehhez én adom be az iratokat, … stb.)
  • azonnal megtudják, ha jóváhagyták a kérelmet, megkaphatják előre átolvasásra a banki hitelszerződést
  • mindezekkel gyorsabb, és zökkenőmentesebb az ügyintézés!

Egy ingatlan adás-vételénél vagy építkezésnél átnézem a vevő teljes körű pénzügyi lehetőségeit, megvizsgálom a CSOK nyújtotta lehetőségeket, valamint a kamattámogatott és piaci hiteleket összevetem az ingatlanlízing paramétereivel is, hogy a legkedvezőbb lehetőségeket tudjam ajánlani.
Célunk, hogy Önnek valóban csak a lakás kiválasztásával kelljen foglalkoznia, hitele miatt ne kelljen aggódnia!

Hiteligényével keressen bizalommal, örömmel segítek!