Irodánk: 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 10.

Siófok Ezüstparton ÖRÖK PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ

Siófokon, közvetlen vízparti lakások eladók, terasszal, tárolóval, autóbeállóval

Lakás
97.955 M Ft
51 m²
Nappali + 1 szoba
Siófok Ezüstparton ÖRÖK PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓSiófok Ezüstparton ÖRÖK PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ #1Siófok Ezüstparton ÖRÖK PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ #2Siófok Ezüstparton ÖRÖK PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ #3Siófok Ezüstparton ÖRÖK PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ #4Siófok Ezüstparton ÖRÖK PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ #5
 
Siófok Ezüstparton ÖRÖK PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ #1
Siófok Ezüstparton ÖRÖK PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ #2
Siófok Ezüstparton ÖRÖK PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ #3
Siófok Ezüstparton ÖRÖK PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ #4
Siófok Ezüstparton ÖRÖK PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ #5
Ingatlan
Lakás
Alapterület
51 m²
Szoba
Nappali + 1
Vételár
97.955 M Ft

Siófok Ezüstparton ÖRÖK PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ

SIÓFOK EZÜSTPARTON ÚJ ÉPÍTÉSŰ TÁRSASHÁZI LAKÁS ELADÓ

A 100 lakásos társasház szóban forgó ingatlanja 3. emeleti, panorámás, keleti fekvésű. Nappalija és hálója is teraszkapcsolatos!
A Dragon Társasház második otthont kínál a Balaton szerelmeseinek, ahol akár egész évben élvezhetik a korszerű apartmanok kényelmét és a természet közelségét. A lakások közvetlen vízparti elhelyezkedése mellett az igényes tervezés, a minőségi kivitelezés az apartmanok remek kihasználhatóságát és értékállóságát biztosítják az Ön számára is.
Az ötemeletes apartmanház a Balatonra merőlegesen helyezkedik el, így biztosítva a lakásokból az örök balatoni panorámát boldog tulajdonosainak. A társasház tetején korlátozott számú exkluzív panorámás grill és napozó tetőterasz kerül kialakításra, hogy a lehető legnagyobb privátszférát biztosítsák a tulajdonosainak és alkalmi vendégeiknek, ahol egyedi vízvétel és áramvétel biztosítása mellett minden lehetőség adott lesz egy kellemes, panorámás vízparti, naplementés rooftop party élvezetéhez.

A beépítendő anyagok kiválasztásánál a magas minőség elengedhetetlen szempont volt. A lakáselválasztó falak fokozott hangszigetelésűek, az épület 15 cm vastag külső hőszigetelési rendszerrel lesz ellátva. A födémekben 4 cm vastag hő/hangszigetelő táblák akadályozzák meg a függőleges irányú hangterjedést. A lakások nappalijából és hálószobáiból a korlátlan panoráma élvezetét rozsdamentes szálcsiszolt oszlopokkal, kapaszkodókkal, ragasztott biztonsági üvegtáblákkal biztosítjuk.
Az emeletek kényelmes megközelítését 2 db 8 és egy 13 személyes lift szolgálja ki. Nyílászáróik 3 rétegű üvegezéssel készülnek, külső oldalon antracit színben. A közös területeket, folyosókat, teraszokat I. osztályú szürke, fagyálló kőporcelán lapokkal burkolják. A lakások fűtését és hűtését központi LG Multi V-5 hőszivattyús rendszer látja el a 2024-es év energia szabványainak megfelelően, mely energiahatékony üzemeltetést tesz lehetővé. A szobákban, nappalikban felszerelt beltéri egységek léghűtést és légfűtést biztosítanak, melynek köszönhetően rendkívül gyorsan hűtik le vagy fűtik fel a helyiségeket.

A lakásokhoz tároló vásárolható, melynek ára br. 4 445 000 Ft.

Jelenleg még elérhető lakások nappali és 1-2-3 hálószobával, ÖRÖK PANORÁMÁVAL, keleti vagy nyugati fekvéssel.

Várom megtisztelő érdeklődését a hét minden napján!

ÉrtékesítésEladó
TelepülésSiófok
Ingatlan típusaTégla építésű lakás
Szobák számaNappali + 1
Ingatlan állapotaÚj építésű
FűtésHőszivattyú
Építés éve 2024
Épület szintjei5
Emelet3
LiftVan
ParkolásUdvari beálló
Fürdő és WC Egyben
LégkondicionálóVan
[@title]
Hamar Éva
Ingatlanreferens
 Ingatlanreferensként várom megtisztelő érdeklődését! Elsősorban budaörsi és törökbálinti családi házak, új építésű ingatlanok... bővebben
Kérdése van? Hívjon most!
+36 70 771 8233 Várom megkeresését
eva.nestagency@gmail.com