Irodánk: 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 10.

Törökbálint-Tükörhegyen panorámás mediterrán ikerház eladó

Tükörhegy egyik legjobb utcájában, Budaörsre panorámás, kitűnő állapotú ikerház eladó

Ház
219 M Ft
191 m²
Nappali + 5 szoba
Törökbálint-Tükörhegyen panorámás mediterrán ikerház eladóTörökbálint-Tükörhegyen panorámás mediterrán ikerház eladó #1Törökbálint-Tükörhegyen panorámás mediterrán ikerház eladó #2Törökbálint-Tükörhegyen panorámás mediterrán ikerház eladó #3Törökbálint-Tükörhegyen panorámás mediterrán ikerház eladó #4Törökbálint-Tükörhegyen panorámás mediterrán ikerház eladó #5Törökbálint-Tükörhegyen panorámás mediterrán ikerház eladó #6Törökbálint-Tükörhegyen panorámás mediterrán ikerház eladó #7
 
Törökbálint-Tükörhegyen panorámás mediterrán ikerház eladó #1
Törökbálint-Tükörhegyen panorámás mediterrán ikerház eladó #2
Törökbálint-Tükörhegyen panorámás mediterrán ikerház eladó #3
Törökbálint-Tükörhegyen panorámás mediterrán ikerház eladó #4
Törökbálint-Tükörhegyen panorámás mediterrán ikerház eladó #5
Törökbálint-Tükörhegyen panorámás mediterrán ikerház eladó #6
Törökbálint-Tükörhegyen panorámás mediterrán ikerház eladó #7
Ingatlan
Ház
Alapterület
191 m²
Telek terület
615 m²
Szoba
Nappali + 5
Vételár
219 M Ft

Törökbálint-Tükörhegyen panorámás mediterrán ikerház eladó

Törökbálint Tükörhegyen, a budapesti agglomeráció egyik legexkluzívabb lakóövezetében 2008-ban műszakilag és esztétikailag igényesen megépített és azóta gondosan karbantartott, 191 m2 hasznos alapterületű (205 m2 bruttó alapterületű) panorámás ikerházfél eladó. Az ingatlanhoz tartozik egy 615 m2-es, kerítéssel körbevett, gondozott telekrész, amely esetében használati megosztási szerződés garantálja a kizárólagos használati jogot.
Az épület három lakószintet (szuterén, földszint és emelet) foglal magában. A földszinten került elhelyezésre egy tágas garázs, WC, fürdőszoba (zuhanyzóval és káddal), kamra, nagy méretű gardrób, egy hálószoba és egy közös légterű nappali-konyha-étkező, valamint egy kényelmes fedett terasz. A szuterénben egy nagy méretű szoba, egy borospince és egy háztartási helyiség (WC-vel és zuhanyzóval) került kialakításra. A szuterén kívülről is megközelíthető, így akár önálló lakórészként is hasznosítható, vagy ideális lehet konditerem, szauna kialakítására is. Az emeleten három világos, panorámás hálószoba (kettőhöz terasz is tartozik), valamint egy tágas fürdőszoba (WC-vel, káddal és zuhanyzóval) kapott helyett.
Az épület külső nyílászárói szép állapotú, két rétegű üvegezésű, minőségi fa ablakok alumínium redőnnyel és részben szúnyoghálóval szerelve. A garázs elektromos mozgatású, szigetelt, szekciós garázskapun keresztül közelíthető meg.
Az épület fűtését Buderus kondenzációs gázkazán biztosítja, amelyhez a hideg burkolatú helyiségekben padlófűtés, a hálószobákban radiátoros fűtés kapcsolódik. A nappaliban egy hűtő-fűtő klíma került beépítésre.
Az épület 38 cm-es tégla falazattal és 6 cm-es hőszigeteléssel rendelkezik, így méretéhez képest gazdaságosan üzemeltethető. A villany és a gázfogyasztás költsége jelenleg összességében kb. 27.000 Ft/ hó (12 hónapos átalánnyal számolva).
Az ikerszomszéddal a garázs kivételével nincs közös falazat, a két épületrész határoló falai önállóan kerültek megépítésre, köztük homok feltöltéssel, így a két házrész akusztikailag egymástól teljesen elszigetelt.

Ha egy hangulatos, kényelmes és élhető otthont keres Tükörhegyen, akkor megtalálta!

Hívjon bizalommal!

ÉrtékesítésEladó
TelepülésTörökbálint - Tükörhegy
Ingatlan típusaIkerház
Szobák számaNappali + 5
Ingatlan állapotaÚjszerű
FűtésGázkazán
Építés éve 2008
Épület szintjei3
KomfortLuxus
ParkolásGarázsban és telken belül is
KilátásPanorámás
Fürdő és WC Egyben és külön is
LégkondicionálóVan
[@title]
Kelemen Kata
Ingatlanreferens
Kérdése van? Hívjon most!
+36 20 956 9178Várom megkeresését
kata.nestagency@gmail.com